Детски арт център „Приказка” с музикална програма за деца в последната неделя на фестивала „София диша“

Детски арт център „Приказка” с музикална програма за деца в последната неделя на фестивала „София диша“

Заповядайте на 26 август 2012 г. от 16.00 ч. на пл. Независимост, където нашият център ще забавлява децата с музика. Под мотото „Пей с нас!“ ние ще изнесем открит урок по пеене за всички желаещи малчугани. Ще организираме музикални игри. Ще учим нотите и ще ги рисуваме. Ще демонстрираме упражнения за правилното дишане, които са в основата на пеенето и които запазват здрави белите дробове.

Заповядайте и на първи кръг на кастинг за деца между 5 и 10 години за създаване на детска вокална група към центъра. Те ще бъдат прослушвани от екип от музикални педагози.

**************

Детски арт център „Приказка” се стреми да развива заложените във всяко дете артистични качества и талант. Ние работим с децата в творческа среда и в атмосфера на хармония и разбирателство.

Предлагаме комплексни занимания в творчески работилнички по:

• изобразителни и приложни изкуства
• музика и пеене
• актьорско майсторство и куклен театър
• четене и драматизация на приказки

и всичко това, комбинирано със спортни занимания, занимателни игри, екскурзии и пикници в Заимовата, Докторската и Борисовата градина, каране на ролери и колела по желание, федербал и игри с топка, посещения на музеи, изложби, посещение на детски постановки в кукления, народния и музикалния театър, зоологическа и ботаническа градина, кратни туристически турове на забележителностите на София. Осигуряваме предучилищна и училищна подготовка, психологична помощ и логопедични занимания.

  • www.prikazkabg.com
  • Приятели

    245-na-160