Приказна пролетна ваканция

Приказна пролетна ваканция

20160329_163337

Пролетна ваканция 2016 г.
04 – 08.04.2016 г.
4-ти април, понеделник: На този ден ще отбележим Международния ден на детската книга. Празникът съвпада с рождения ден на датския писател Ханс Кристиан Андерсен (1805 – 1875 г.). Ще четем и ще съчиняваме приказки, ще играем на различни забавни игри, свързани с книгата и нейната история, ще съставяме забавени кръстословици, ще се посмеем и забавляваме със Скрабъл. За участниците и победителите ще има изненада.

5-ти април, вторник: Ден на градинарството. Ще разкрасим любимия ни двор с пъстри цветя. Ще помогнем на света около нас да стане по-красив и весел. Ще си говорим как и кога се садят цветя и други култивирани растения, какви грижи са им нужни, колко време живеят и т.н. Ще поровим в пръстта, ще си говорим за природата и това как да пазим нейните богатства.

6-ти април, сряда: Ще се впуснем във вълнуващото и красиво ароматно приключение на ръчното изработване на свещи. Ще вложим листенца и цветенца, ще надиплим чудни форми.

7-ми април, четвъртък: Вкусен ден. На този ден ще си организираме кулинарно състезание. Предварително определените отбори, ще представят своите проекти на жури. Оставяме вашето въображение да се развихри в ароматни и вкусни плодови салати, сандвичи със смешни лица и каквото още ви хрумне.

8-ми април, петък: Ще погледнем към предишните дни, за да осмислим и обсъдим, това, което сме научили. Ще си починем с един интересен и завладяващ филм в следобедните часове. После отново ще изхвърчим навън, за да се порадваме на последния ваканционен ден.

Ролери с инструктор – всеки ден от 16:00 часа.
Продължителността на тренировката е различна. Заплащането е допълнително.

One Comment

  1. Рая Евтимова
    Здравейте, Бих искала да запиша дъщеря ми Симона Евтимова за заниманията ви през пролетната ваканция. Тя е втори клас на 8 години. Моля, кажете какви документи биха ви били необходими и кога трябва да заплатим. Може да се свържете с мен на тел: 0896 738 966. Благодаря, Рая Евтимова
    Reply април 1, 2016 at 08:42

Leave a comment

  • www.prikazkabg.com
  • Приятели

    245-na-160